Andere passies

Reizen & andere culturen

Naast ontwerpen, is reizen (en fotografie) een andere grote passie van mij. Tijdens mijn reizen doe ik veel creatieve inspiratie op door kennis te maken met andere culturen, inclusief vormgeving en kunst. Ik heb kennisgemaakt met de Spaanse taal en andere talen. Op reis heb ik geleerd om flexibel met nieuwe situaties om te gaan en met een open houding te communiceren met anderen. Met mijn rugzak (en vriendin) ben ik o.a. door Sri Lanka, Tanzania, Noord Europa, Bolivia, Peru, Galapagos Eilanden, Ecuador en Colombia gereisd. 

Oldtimers

Naast ontwerpen en reizen ben ik gek op oldtimers. Het customizen, het bouwen en het rijden. Het customizen is een unieke mix van iets nieuws creëren, vormgeven en techniek. Van schets op papier tot realisatie in metaal! Voor elk project maak ik logo’s, kilometertellers, art-work, bestickeringen, merchandising e.d. Ik haal unieke onderdelen van over de hele wereld en struin events af op zoek naar speciale items. Iets helemaal naar je hand zetten en iets unieks bouwen vind ik een gave uitdaging. Ik rijd (vooral) met mooi weer.

The Night Owl

Merk: Honda CB 750 K2
Type: Caferacer
Bouwjaar: 1976
Kleur: 2018 BMW M-serie – champagne quartz metallic
Wat: Volledige restauratie, customizing, laswerk en spuiten
Graphic designs: Logo’s, Kilometer- en toerenteller en Artwork: Tank (Uil), Kontje (Dreamcatcher) en het spatbord (Arrow).
Motorisch: Gereviseerd en opgeboord naar 836cc

BlackSludge

Merk: Volkswagen Kever
Type: Slammed VW Beetle
Bouwjaar: 1982 (pré 1967 look)
Done: Volledige restauratie, customizing, frenched, plaatwerk en spuiten
Motor: Gereviseerde 1641 cc boxer motor met 2-traps weber
Een greep uit de accessoires: Een verstelbare vooras, Australische zonneklep, Mangel velgen, liggende koplampen, usa bumpers, alu trim, schijfremmen, 4 kanaalsversterker met subs en talloze speakers, pré 67 spatborden-achterklep-interieur, etc.

error: Alle content is beschermd!!