Skip to content

Website laten vormgeven

Wil je een website en een logo in een herkenbare huisstijl laten vormgeven? Of wil je een complete website van A-Z laten maken? Hier help ik je graag bij! Met een doelgericht plan, alle wensen helder krijgen, de vormgeving maken en eventueel ook het bouwen van een website die van het scherm af spat. Ook voor losse onderdelen zoals foto’s, illustraties, infographics en iconen ben je bij Meneer Kelderman op het juiste adres.

Website vormgeving

Ik kan voor jou (responsive) websites op maat vormgeven. Van homepages tot vervolgpagina’s en losse onderdelen. Het komt ook vaak voor, dat website vormgeving onderdeel is van het ontwikkelen van een logo en huisstijl. De basiselementen – kleuren, beelden, typografie, vormtaal – ontleen ik aan jouw huisstijl. Beeldmateriaal zoals headerbeelden, infographics, iconen, gifjes e.d. kan ik voor jou vormgeven en maken. 

Daarnaast kan ik voor jou het hele traject verzorgen, van wireframe (de werking) tot de vormgeving en ook de bouw in Wordpress met een drag-en-drop builder. Van een basic one pager tot een complexe website; jouw online visitekaartje op maat gerealiseerd. Op basis van de gemaakte vormgeving kun je ook via een webbouwer of zelf de website (laten) maken. 

Dit kan ik voor je maken:

Wireframes of een functioneel ontwerp
Logo's, huisstijlen en - look and feel - websites
De vormgeving voor complete websites of losse pagina's
Een huisstijlwijzer voor online gebruik
Wordpress website met "drag-and-drop" builder
Losse beelden, illustraties en iconen. Zowel geanimeerd als stilstaand

RVG Infra – Logo, huisstijl en Wordpress website

RVG Infra Website, RVG Infra, Logo, huisstijl, website, vormgeving, webdesign,
RVG Infra Website, RVG Infra, Logo, huisstijl, website, vormgeving, webdesign,

My Foodblog – Logo, huisstijl en website restyle

Brainwaver – Logo, huisstijl en websiteconcept

error: © MK - Alle rechten voorbehouden