Skip to content

Trek de aandacht met een poster of roll-up banner

Posters

Wil je een poster, (rol)banner of spandoek laten maken? Een goed idee, opvallende vormgeving en perfect drukwerk zorgen ervoor dat jouw reclame-uiting de aandacht krijgt die het verdient. Ik help je graag bij!

 

Posters en roll-up banners

Reclame-uitingen zoals posters, roll-up banners, vlaggen, banieren of spandoeken zijn vaak te zien op drukke plekken of op specifieke locaties. Daarom moeten deze reclame-uitingen binnen een aantal seconden de doelgroep bereiken, de aandacht trekken, jouw boodschap op een duidelijke manier overbrengen, informeren of aanzetten tot actie. Ik help je graag bij het bedenken van een concept, het vormgeven en het laten drukken van jouw reclame-uitingen!

Dit kan ik voor je maken:

Posters
Spandoeken
(Roll)banners

Naast de bovenstaande buitenreclame-uitingen ontwerp ik ook dingen zoals: reclameborden, beurswanden, steigerdoeken, reclamevlaggen en nog veel meer.

Backspace Escape Room Posters

Beeld

Beeld en typografie zijn vaak de sfeermakers en de eyecatchers van reclame-uitingen. Als je je boodschap of verhaal kracht bij wilt zetten, dan kun je gebruik maken van (stock)fotografie of illustraties. Of ik ga zelf beelden en illustraties maken of ik zoek het perfecte stockbeeld voor de reclame uiting. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt!

Dit kan ik voor je maken:

Uniek (gefotoshopt) beeld
Illustraties op maat
Opvallende typografie
Posters

Drukwerk en realisatie

Naast vormgeving kun je bij mij ook terecht voor drukwerk(begeleiding). Ik werk samen met diverse drukkerijen en leveranciers, waardoor jouw reclame-uiting op de meest uiteenlopende vormen en in elke oplage gedrukt kunnen worden.

Posters

Wil jij ook indruk maken?

Bel mij op: 06 – 553 843 01
Ma, di, wo en do: 9.00 – 17.00 uur

Stuur een e-mail naar:
hallo @ meneerkelderman.nl

error: © MK - Alle rechten voorbehouden