Skip to content

Specialist in het maken van magazines

Magazines

Wil je een professioneel magazine laten maken en drukken? Hier help ik je graag bij! Ik heb magazines vormgegeven voor bedrijven, stichtingen en bureau’s. Ook voor kleine ondernemingen is eigen magazine een zeer effectieve manier van communicatie. Ik maak de vormgeving in overleg en samen bepalen wij hoe het magazine er uit komt te zien.

Magazine

Ik heb jarenlange ervaring met het opzetten, restylen en maken van magazines en brochures. Zowel periodieke als eenmalige uitgaven. Ik verzorg het hele proces voor magazines: van het bedenken van een bladformule tot het op de deurmat vallen van het vers gedrukte magazine. Door een breed netwerk van tekstschrijvers, beeldmakers, drukkerijen, vormgevers e.d. is alles mogelijk. Ook kun je met een gerust hart de inhoud, de vorm, het beeldmateriaal en de aansluiting op je huisstijl aan mij overlaten. Een magazine maken is kostbaar, een mooi alternatief is een brochure.

Dit kan ik voor je maken:

Periodieke of eenmalige magazines
Lay-out, typografie en vormgeving
Moodboards
Richtlijnen voor fotografie en beeld
Briefing en begeleiding voor fotografen

Ook kan ik veel (promotionele) uitingen om een magazine heen verzorgen.

Magazines

Beeldmateriaal

Goede beelden zijn vaak de sfeermakers en de eyecatchers van (online) magazines. Als je je boodschap of verhaal kracht bij wilt zetten, dan kun je gebruik maken van fotografie, informatieve illustraties, infographics, pictogrammen, iconen, video of interactieve animaties. Of ik ga zelf aan de slag of ik werk samen met professionele fotografen die oog hebben voor detail. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt!

Dit kan ik voor je maken:

Fotografie
Bewerkt beeld (Photoshop)
Informatieve illustraties
Infographics
Pictogrammen en iconen
Animatie of video

Drukwerk en realisatie

Naast vormgeving kun je bij mij ook terecht voor drukwerk(begeleiding). Ik werk samen met diverse drukkerijen en leveranciers, waardoor jouw magazine met elke oplage gedrukt kan worden. Ga je voor een scherpe prijs of juist topkwaliteit (consistent)? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil jij ook indruk maken?

Bel mij op: 06 – 553 843 01
Ma, di, wo en do: 9.00 – 17.00 uur

Stuur een e-mail naar:
hallo @ meneerkelderman.nl

error: © MK - Alle rechten voorbehouden