Skip to content

Betekenisvolle illustraties

Illustratieve vormgeving

Wil je jouw boek betekenisvoller maken? Je verhaal of boodschap kracht bijzetten? Of jouw communicatie-uitingen de juiste boodschap laten communiceren? Ik maak graag betekenisvolle illustraties en beelden. Gecombineerd met een krachtige lay-out. Als grafisch & illustratief vormgever kan ik beide! 

Illustraties en beelden

Goede beelden zijn vaak de sfeermakers en eyecatchers van je uitingen. Daarnaast kun je tekst en complexe materie duidelijker, toegankelijker en aantrekkelijker maken met behulp van illustraties.

Ik ben gespecialiseerd in het combineren van illustraties met grafische vormgeving. Ik maak illustraties, infographics, pictogrammen, iconen, interactieve animaties en ik zoek en bewerk (stock)fotografie. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt. Ik lees de tekst, doe inhoudelijk onderzoek en maak vervolgens illustraties die het verhaal verrijken of verduidelijken.

Over het algemeen maak ik semi-realistische digitale illustraties. Met mijn opvallende illustraties met persoonlijke tekenstijl maak je jouw boodschap of verhaal aantrekkelijker voor de doelgroep.

Dit kan ik voor je maken:

Boek-illustraties
Infographics
Gefotoshopte beelden
Animaties
Pictogrammen en iconen

Als illustratief vormgever kunt u mij inzetten voor al uw boeken, boekomslagen, kinderboeken, magazines, infographics, illustraties, educatieve illustraties en projecten. Daarnaast maak ik de doorvertaling naar alle benodigde communicatie-uitingen.

Kiskadee Days – Boek illustraties

Backspace Escaperoom – Posters

Geanimeerde illustraties

MK_Discover_Design_Deliver_2
MK_Gameboy_5
Meneer Kelderman GIF tv Glitch Broadcast
MK_Een_goed_idee_brengt_je_verder_6
Meneer Kelderman bruine vloot Pampus
MK_Marken_4
World-of-Floki_Swedish-Vallhund_1
MK_Pendulum_01
MK_Vallhund_Trampoline_01
MK_Vallhund_Trap_01_LOOP_2

Infographics

Illustratieve vormgeving
Infographic coaching illustratie, Illustratie, Infographic, afbeelding, op maat, coaching, genderneutraal, gender, stappen, vormgeving, grafische vormgeving, opmaak, ontwerp

Techniek

Illustratieve vormgeving kun je gebruiken in drukwerk zoals boeken, flyers, advertenties en magazines. Ook bij online gebruik zijn er vele mogelijkheden. De digitale vector techniek laat toe om de illustraties voor elk denkbaar medium in te zetten. Realistische foto- of beeldbewerking kan op elk formaat.

meneer kelderman illustratieve vormgeving

Kennismaken?
Koffie is altijd een goed idee!

Meneer-Kelderman_Koffie is altijd een goed idee_02
error: © MK - Alle rechten voorbehouden