Skip to content

Effectieve flyers en folders

Flyers en folders

Wil jij met een flyer een event aankondigen? Een sfeerimpressie van jouw bedrijf geven? Of (nieuwe) diensten promoten? Informeren? Een effectieve flyer of leaflet kan snel jouw boodschap op heldere wijze onder de aandacht van je doelgroep brengen. Ik maak flyers in vele verschillende soorten en maten met een professionele uitstraling!

Flyers

Wil jij met een flyer een event aankondigen? Of een sfeerimpressie geven van jouw bedrijf en (nieuwe) diensten? Een opvallende flyer kan snel jouw boodschap op heldere wijze onder de aandacht van je doelgroep brengen. Ik maak professionele flyers en folders in jouw huisstijl. Altijd een uniek design met een (creatieve) verwerking van alle informatie, met foto’s of (eigen gemaakte) illustraties.

Dit kan ik voor je maken:

Flyers
Folders
Interactieve leaflets
Meneer Kelderman Defam Campagne Flyer
Meneer Kelderman DEFAM Opvallende flyer

Beeldmateriaal

Goede beelden zijn vaak de sfeermakers en de eyecatchers van flyers of folders. Als je je boodschap of verhaal kracht bij wilt zetten, dan kun je gebruik maken van fotografie, informatieve illustraties, infographics, pictogrammen of iconen. Of ik ga zelf aan de slag of ik werk samen met professionele fotografen die oog hebben voor detail. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt!

Dit kan ik voor je maken:

(Stock)Fotografie
Beeldbewerking (Photoshop)
Informatieve illustraties
Infographics
Pictogrammen en iconen
Meneer-Kelderman_portfolio_Flyer
Meneer-Kelderman_FysioHK_Serie-Folders
Flyers en folders
Meneer Kelderman Credivance Campange concept
Gestanste flyer SCIOPENG
SCIO Consult 10-jarig jubileum Zig Zag vouw

Drukwerk en realisatie

Naast vormgeving kun je bij mij ook terecht voor drukwerk(begeleiding). Ik werk samen met diverse drukkerijen en leveranciers, waardoor jouw folders of flyers met elke oplage gedrukt kunnen worden. Ga je voor een scherpe prijs of juist topkwaliteit (consistent)? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil jij ook indruk maken?

Bel mij op: 06 – 553 843 01
Ma, di, wo en do: 9.00 – 17.00 uur

Stuur een e-mail naar:
hallo @ meneerkelderman.nl

error: © MK - Alle rechten voorbehouden