Skip to content

Kwalitatieve en heldere brochures

Wil je een professionele brochure laten vormgeven? Een blijvende indruk achter laten bij  jouw klanten of opdrachtgevers over je diensten en/of producten? In jouw huisstijl? Hier help ik je graag bij! Ik geef vorm aan brochures in vele verschillende soorten en maten.

Brochures

Wil je een luxe bedrijfsbrochure? Of een unieke brochure die niet direct in de prullenbak belandt? Ik kan het voor jou vormgeven en het hele proces verzorgen. Van de vormgeving tot de complete opmaak en dtp. Eén complete lay-out, op elkaar afgestemd, met de juiste uitstraling in jouw huisstijl. Van eenvoudige opmaak van alle binnenpagina’s tot een creatief feestje op iedere pagina. Altijd een uniek design met een (creatieve) verwerking van alle informatie, met foto’s en (eigen gemaakte) illustraties.

Dit kan ik (ook) voor je maken:

Brochures
Folders
Agenda's
Catalogi
Jaarverslagen

Beeldmateriaal

Goede beelden zijn vaak de sfeermakers en de eyecatchers van brochures. Als je je boodschap of verhaal kracht bij wilt zetten, dan kun je gebruik maken van fotografie, informatieve illustraties, infographics, pictogrammen of iconen. Of ik ga zelf aan de slag of ik werk samen met professionele fotografen die oog hebben voor detail. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt!

Dit kan ik voor je maken:

Fotografie
Bewerkt beeld (Photoshop)
Informatieve illustraties
Infographics
Tabellen, grafieken en taartdiagrammen
Pictogrammen en iconen

Drukwerk en realisatie

Naast vormgeving kun je bij mij ook terecht voor drukwerk(begeleiding). Ik werk samen met diverse drukkerijen en leveranciers, waardoor jouw brochures met elke oplage gedrukt kunnen worden. Ga je voor een scherpe prijs of juist topkwaliteit (consistent)? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil jij ook indruk maken?

error: © MK - Alle rechten voorbehouden