Boek laten maken?

Wil je een boek of boekomslag laten maken, maar weet je niet hoe? Hier help ik je graag bij! Met een passend plan, het helder krijgen van jouw wensen, het vormgeven en het drukken van een fantastisch mooi boek. 

Boeken en boekomslagen

Wil je een luxe boek, een dik (kinder)boek, of alleen pakkend boekomslag laten ontwerpen door een vormgever? Het kan allemaal! Ik kan het hele proces verzorgen. Van de vormgeving tot de complete opmaak en dtp. Eén complete lay-out, op elkaar afgestemd, en met de juiste uitstraling. Van eenvoudige opmaak van alle binnenpagina’s tot een creatief feestje op iedere pagina. Met boekomslagen die de aandacht trekken en een representatie zijn van het verhaal binnenin. Altijd een uniek design met een (creatieve) verwerking van alle informatie, met foto’s en zelfgemaakte illustraties.

Dit kan ik voor je maken:

Boeken
Boekomslagen
Alle mogelijke vormen (hardcover, paperback, wire-o ect).
Extra's: laminaat, pregen, foliedruk of uv-lak
Illustraties, beelden of fotografie
Materiaal voor boekpromotie

Kiskadee Days – Village People

Nibud – Voor boven de 18

Beeldmateriaal

Naast pakkende typografie zijn goede beelden vaak de sfeermakers en de eyecatchers van boeken en boekomslagen. Als je een onderwerp of verhaal kracht bij wilt zetten, dan kun je gebruik maken van fotografie of illustraties. Naast vormgeving kan ik ook de illustraties voor je maken. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt!

Dit kan ik voor je maken:

Fotografie
Bewerkt beeld (Photoshop)
Informatieve illustraties
Infographics
Tabellen, grafieken en taartdiagrammen
Pictogrammen en iconen

Drukwerk en projectmanagement

Naast grafische vormgeving & illustraties kun je bij mij terecht voor drukwerk(begeleiding) en projectmanagement. Ik kan jou helpen met de juiste aanpak bij het maken van boeken. Ik werk samen met diverse drukkerijen en leveranciers, waardoor jouw boeken en boekomslagen in elke oplage gedrukt kunnen worden. Ga je voor een scherpe prijs, topkwaliteit of een bijzondere uitvoering? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Daarnaast kan ik jou helpen met alle promotie om een boek heen: social media, advertenties, website, flyers, banners en 3d-visuals van het boek.

Wil jij ook indruk maken?

error: Alle content is beschermd!!